Coaching voor kinderen 
en jongeren

Volwassenen

Het loopt vaak niet altijd zoals verwacht. Je komt soms dingen tegen op je pad, die moeilijk alleen op te lossen zijn. Emoties waar je moeilijk mee om kan en misschien niet uit durft te spreken.

Hoe fijn is het dan om samen met iemand op pad te gaan om terug in je eigen kracht te komen. Iemand die luistert naar jouw verhaal, mee op zoek gaat naar jouw kwaliteiten.

Op een creatieve manier is het vaak makkelijker voor kinderen en jongeren om uiting te geven aan emotionele problemen. Dit door tekenen, verhalen, poppenspel, drama,... Dit allemaal op het eigen tempo van het kind of de jongere.

Misschien denk jij te gevoelig te zijn voor deze wereld. Hierdoor staat jouw boog misschien altijd gespannen en kom je niet meer aan ontspanning toe. Misschien ben jij jezelf onderweg wel kwijt geraakt, weet je niet meer echt wie je bent en ga je continu over je grenzen. Hierdoor ben je terecht gekomen in een negatieve spiraal en lukt het je even niet alleen.

Dan kan het fijn zijn om even een iemand mee op je pad te nemen. Ik bekijk samen met jou wat jij nodig hebt om terug positief en ontspannen in het leven te staan.